Всеукраїнський Горіховий форум 2021

599

Виставка технологій садівництва, горіхівництва, саджанців горіхів, дегустації та багато іншого – у програмі Всеукраїнського Горіхового форуму 2021!

2-3 вересня 2021 року відбудеться Всеукраїнський Горіховий форум 2021 (м. Ірпінь «Конференц-Хол ІРПІНЬ»). Організатори події, медіагрупа «Технології та Інновації», готують учасникам форуму цікаву та насичену програму, у якій не тільки виступи фахівців садівничої та горіхової галузі, а й виставка технологій садівництва, горіхівництва, саджанців горіхів, напоїв на базі фруктів, ягід та з використанням горіхів і меду тощо.

У виставці технологій садівництва, горіхівництва візьмуть участь передові українські компанії, що мають авторитет не лише на українському, а й на міжнародному ринку. Учасники форуму зможуть не лише ознайомитися з новими технологіями, а й знайти партнерів, щоб модернізувати своє господарство та зробити горіховий сад високотехнологічним та, відповідно, прибутковим. Також, ознайомившись із новими технологічними рішеннями та безпосередньо поспілкувавшись із представниками відомих компаній, учасники форуму отримають підґрунтя для створення ефективної стратегії закладки та розвитку власної горіхової плантації.

Окрім того, відомі українські розсадники представлять на виставці високоякісні саджанці горіхів. Учасники форуму дізнаються про нові сорти горіхів, їх характеристики безпосередньо від фахівців, які допоможуть охочим вибрати посадковий матеріал для горіхового саду. Адже якісний садивний матеріал – один із кроків до створення високоурожайного горіхового саду.

Унікальна частина конференції – виставка продукції, виготовленої на основі горіхів, плодів ягід (варення, сушені плоди, безалкогольні та алкогольні напої, чипси, соки, сиропи тощо). Також відомі українські виробники представлять для дегустації безалкогольні та алкогольні напої. Учасники Всеукраїнського Горіхового форуму відкриють для себе високоякісну натуральну продукцію від українських виробників, які продемонструють, що переробка горіхів – також успішний та прибутковий напрям діяльності.

Всеукраїнський Горіховий форум 2021 буде тривати 2 дні.

2 вересня – пленарна частина конференції та виставка технологій сучасного садівництва і продуктів садівництва, горіхівництва та продуктів переробки.

Галузевий партнер конференції – Асоціація «Укрсадпром». У програмі Всеукраїнського Горіхового форуму – засідання за круглим столом на тему «Українське горіхівництво сьогодні: очікування і реальність. Проблеми галузі та шляхи їх вирішення» (модератор – Олександр Матвієць, голова Асоціації «Укрсадпром»). Провідні українські фахівці-горіхівники обговорять, як створити ефективний горіховий сад, які саджанці обрати, як дібрати ефективну схему догляду за горіховим садом тощо.

Із детальною програмою можна ознайомитися за посиланням: http://forum.techdrinks.info/ua/event/33

3 вересня – бізнестур на провідне горіхове господарство регіону – ТОВ «Горіх Полісся».

ТОВ «Горіх Полісся» –горіхове підприємство на Житомирщині, де вирощують 55 га фундука італійських сортів. У планах господарства збільшити площі насаджень ще на 20 га. А гостям форуму директор підприємства Олександр Волошенко розповість про важливі деталі вирощування фундука, живлення рослин, адаптовану агротехніку та перспективи переробки й збуту продукції.

Детальніше про те, що буде представлено на бізнестурі, читайте в наступних матеріалах. Слідкуйте за оновленнями.

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському Горіховому форумі власників і керівників садівничих господарств, фермерів, керівників і головних спеціалістів переробних підприємств, горіхівників-початківців та всіх, хто планує вести успішний бізнес у галузі горіхівництва.

Під час форуму йтиме жвавий обмін досвідом, думками та ідеями щодо подальшого розвитку українського горіхівництва. В ході дискусій говоритимуть про різні горіхові культури: волоський горіх, фундук, пекан, мигдаль, фісташки та ін.

Всеукраїнський Горіховий форум, як і інші заходи медіагрупи, має на меті сприяти садівникам, горіхівникам у розвитку горіхового бізнесу, впровадженні новітніх технологій, створенні доданої вартості і збільшення числа робочих місць, і в кінцевому рахунку, на розквіт українського садівництва і України.

Генеральний юридичний партнер – Патентно-правова фірма «Пахаренко і партнери»

Галузевий партнер – Асоціація «Укрсадпром»

Головний технологічний партнер – ТОВ «Евкаліпт Р»

Партнер бізнестуру – компанія «Горіх Полісся»

 

РЕЄСТРАЦІЯ ТРИВАЄ!

Умови участі в форумі:

В якості учасника –

Для виробників сільгосппродукції

Конференц-день + бізнес-тур – 2200 грн (2 дні)

Конференц-день (без бізнес-туру) – 1500 грн. (1 день)

Для не виробників сільгосппродукції –

Вартість участі – 3000 грн (ціна включає оплату участі протягом 2 днів, включно з бізнес-туром); вартість участі (1 день без бізнес туру) – 2000 грн.

 (У ціну входить кава-брейк, обіди, фуршет; обслуговування під час заходу; участь в дегустації напоїв і продуктів, презентації та дегустації фруктів і ягід; пакет учасника конференції з інформаційними матеріалами; детальний пост-звіт про захід і презентації спікерів конференції, надіслані електронною поштою).

Увага: для передплатників журналів «Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації», «Напої. Технології та Інновації», «Ягідник» і «Горішник» – пільгові умови участі в конференції (знижка 10%).

 

Для членів Асоціації «Укрсадпром» – знижка 10%.

*знижки і пільги не сумуються.

УВАГА. Форум пройде з дотриманням усіх санітарних норм і правил. Усі учасники будуть забезпечені достатньою кількістю масок і санітайзерів. Виставка-презентація обладнання, технологій і матеріалів буде проводитися з дотриманням дистанції між стендами. Конференц-зали будуть систематично провітрюватися. У приміщеннях працює сучасна потужна система кондиціювання. Учасникам заходу радимо зберігати соціальну дистанцію, утриматися від обіймів і рукостискань. Компаніям, які презентуватимуть продукцію на стендах, пропонуємо встановити захисні екрани

Із питань реєстрації та партнерства звертайтеся:

Анна Панкратенкова (координатор проєкту): тел.: +38 097 759 25 83reklama.nti@gmail.com

Ірина Калюжна, тел: +3096 45 87 682reklama.nti@ukr.net

Лариса Товкач, тел..: +38 097 96 89 516, sad.nti@ukr.net

Альона Данчук, тел.: +38 097 65 43 126, sad2017@ukr.net

Директор проєкту: Надія Ящук, співзасновник медіагрупи «Технології та Інновації», тел. +38 (068) 568-58-22rnadia@ukr.net

Автор ідеї – Катерина Конєва, головний редактор/ співзасновник медіагрупи «Технології та Інновації», тел..: +38 067 238 18 51 kateryna.koneva@gmail.com.

Поселяє: «Конференц-Хол ІРПІНЬ»м. Ірпінь, вул. Северинівська, 118-А

Телефон для бронювання номерів: +380672253058 (бронювання)

Номери, що доступні для бронювання:

Стандарт 3х місний – 1020 грн/ніч

Стандарт 2х місний – 920 грн/ніч

Стандарт 1-місний – 700 грн/ніч

Напівлюкс – 1050 грн/ніч

Люкс – 1250 грн/ніч

+ Сніданок 200 грн оплачується додатково.