ДРУГИЙ НОМЕР ЖУРНАЛУ “УКРАЇНСЬКИХ САДІВ”

592

У листопаді 2022 року вийшов друком другий номер журналу Асоціації “Укрсадпром” “Українські сади”. З певними його матеріалами зацікавлена аудиторія вже могла ознайомитись на електронній сторінці журналу на сайті Асоціації,але у паперовому варіанті читач зможе знайти більше статей, а також привітання садівникам  від керівництва Асоціації, від Голови комітету Верховної Ради з питань аграрної та земельної політики Олександра Гайду,,від заступника Міністра Аграрної політики і продовольства Тараса Висоцького, анонс книги про Володимира Симиренка тощо.

Першими, хто взяв до рук друковану версію номеру були керівники та провідні фахівці господарств Асоціації “Укрсадпром”, які відвідали спеціалізовану галузеву виставку в Больцано (Італія). Саме там журнал був презентований італійським партнером та європейським аграріям, що брали участь у заході.  Цього разу в номері є резюме всіх матеріалів англійською мовою  і тому він став своєрідною візитівкою Асоціації на цій міжнародній виставці.

Обкладинка другого номеру журналу – в захисних кольорах. Це саме тому, що  номер присвячений проблемам, які принесла українським садівникам російська агресія і в ньому розповідається про те, як члени Асоціації згуртувалися в цей тяжкий час і знаходять спільні рішення цих проблем. Зокрема, важлива тема, яка висвітлюєься на сторінках видання – “Сади Перемоги” – ініціатива, підтримана багатьма садівниками-членами Асоціації “Укрсадпром”. Дуже сподіваємось, що наступний номер “Українських садів” вийде вже після нашої Перемоги і станеться це незабаром!

З другим номером “Українських садів” можна ознайомитися в офісі Асоціації.