Асоціація «Укрсадпром» буде представлена на виставці «Фрукти. Овочі. Логістика. 2022» (15–17 лютого 2022 року, м. Київ, МВЦ)

821

Асоціація «Укрсадпром» стане учасником міжнародної виставки «Фрукти. Овочі. Логістика. 2022», що з 15 по 17 лютого 2022 року проходитиме в Києві за адресою: Міжнародний виставковий центр — МВЦ, м. Київ, Броварський проспект, 15.

Під час виставки «Фрукти. Овочі. Логістика. 2022» діятиме великий колективний стенд асоціації «Укрсадпром».

Колективному стенду асоціації «Укрсадпром» буде присвоєно номер 3С017, він розташовуватиметься в Павільйоні №3, до нього найзручніше буде увійти через Вхід 3С.

Експонентами колективного стенду асоціації «Укрсадпром» стануть підприємства й компанії, що є членами асоціації, а саме:

ТОВ «Фрутек» — провідний вітчизняний плодорозсадник, що працює у Вінницькій області й спеціалізується на товарному виробництві садивного матеріалу ягідних культур — лохини, суниці, малини, їстівної жимолості;

ТОВ «Келте» — інжинірінгова компанія з 15-річним виробничим досвідом, садиба якої розташована в м. Київ, яка розробляє індивідуальні проєктні рішення для промислового холоду в харчовій галузі, також і для товарного садівництва та ягідництва;

ТОВ «САНОТРІ» — вітчизняне розсадницьке господарство з потужностями в Чернігівській області, яке є партнером німецької компанії Lodder Unterlagen GmbH й виробляє якісні саджанці яблуні на основі популярних на ринку сортів й сортових клонів;

ФГ «Надія сад» — вітчизняне плодорозсадницьке господарство, що працює в Ужгородському районі Закарпатської області та спеціалізується на виробництві садивного матеріалу яблуні, груші, черешні, абрикоси, персика й сливи.

Окрім цього, експонентами виставки «Фрукти. Овочі. Логістика. 2022» з власними окремими стендами стануть компанії-члени асоціації «Укрсадпром» — розсадницьке господарство ФГ «Фруктовий сад АТ», що вирощує садивний матеріал лохини й виробничі потужності якого розташовані в Київській області та група компаній DroneUA, яка є українським лідером з впровадження технології обприскування насаджень агрокультур безпілотними літальними апаратами — дронами.

Запрошуємо відвідати стенд асоціації «Укрсадпром» на міжнародній виставці «Фрукти. Овочі. Логістика. 2022» (15–17 лютого 2022 року, м. Київ, МВЦ).