Дипломати Посольства США в Україні з родинами відвідали кооператив «Агровесна»

3164

10 серпня 2017 року кооператив «Агровесна», що входить до Асоціації «УКРСАДПРОМ», прийняв дипломатів Посольства США В Україні з родинами на ранковому збиранні врожаю ягід. Зокрема, участь у заході взяли тимчасовий повірений у справах США в Україні Джордж Кент.

Під час виступу з привітальним словом Дж. Кент оголосив про випуск маркетингового дослідження, підготованого Американською комерційною службою разом із Асоціацією «УКРСАДПРОМ», а також проектом Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підтримка аграрного і сільського розвитку» та Львівською обласною державною адміністрацією. Через домінування України в експорті зернових культур, американські компанії дуже мало знають про великий торговельний та інвестицій потенціал українського плодоовочевого сектору. Звіт Комерційної служби надасть американським компаніям інформацію, необхідну для оцінки України як потенційного торгового та інвестиційного партнера.

У свою чергу, Голова Асоціації «УКРСАДПРОМ» подякував представниками Посольства США в Україні за плідну співпрацю з Асоціацією та висловив надію на її продовження.

Після привітальних виступів дипломати та їх діти збирали та дегустували ягоди, вирощені на полях кооперативу «Агровесна».