Українські садівники представлять свою продукцію на найбільшій міжнародній галузевій виставці Fruit Logistica 2018

2222

Асоціація «УКРСАДПРОМ» в рамках своєї діяльності з популяризації та просування плодово-ягідної продукції українського виробництва на світовому ринку виступила організатором галузевого стенду на найбільшій міжнародній виставці Fruit Logistica 2018, що проходитиме 7-9 лютого у Берліні (Німеччина). «Вперше на цій виставці працюватиме національний стенд України», – наголосив голова Асоціації «УКРСАДПРОМ» Дмитро Крошка.

Зокрема, на стенді Асоціації відвідувачам виставки будуть представлені українські яблука, черешні, лохина, заморожені ягоди.

Організаційними партнерами стенду України на виставці Fruit Logistica 2018 виступили Western NIS Enterprise Fund та Проект «Підтримка аграрного та сільського розвитку» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Забудова стенду відбувається за підтримки International Trade Center (ITC).

«Україна має значний потенціал нарощування обсягів експорту плодово-ягідної продукції. Участь у таких великих заходах – це чудова нагода не лише продемонструвати свою продукцію, а й знайти партнерів, вивчити вимоги іноземних покупців до продукції. Українські виробники, орієнтуючись на закордонного покупця, готові до впровадження необхідних технологій виробництва. Ми впевнені, що наша плодово-ягідна продукція може гідно конкурувати на світовому ринку за якістю, а особливо за органолептичними показниками. Але для цього потрібно інформувати світову спільноту про наші фрукти та ягоди, зокрема, на таких виставкових заходах як Fruit Logistica 2018. Ми вдячні нашим партнерам – Western NIS Enterprise Fund та Проекту «Підтримка аграрного та сільського розвитку» Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), з якими ми працювали також в рамках підготовки стенду України на виставці Asia Fruit Logistica 2017, а також ITC – за допомогу в організації національного галузевого стенду», – зауважив Д.Крошка.