Створено відокремлений підрозділ Асоціації «УКРСАДПРОМ-Закарпаття»

889

Сьогодні в Ужгороді за участі голови Асоціації «Укрсадпром» відбулись збори господарств Закарпаття, які входять до складу Асоціації.
На засіданні Голова Асоціації – Матвієць О. Г. розповів, що за останні місяці активізувалась робота з лобіювання інтересів садівників в органах виконавчої і законодавчої влади України. Відновилась робота офісу Асоціації, сайту та сторінки Асоціації в ФБ. Також запропонував створити відокремлений підрозділ Асоціації – «УКРСАДПРОМ-Закарпаття», що і стало головною темою зібрання.
Створення регіональних відділень передбачено Статутом Асоціації «Укрсадпром» і Концепцією регіонального розвитку Асоціації. Це сприятиме об’єднанню садівничих і ягідних господарств Закарпаття для розширення співпраці з державними органами та органами місцевого самоврядування.
За результатами голосування членів зібрання було прийнято рішення про створення відокремленого підрозділу Асоціації «УКРСАДПРОМ-Закарпаття», погоджено «Положення про відокремлений підрозділ Асоціації «УКРСАДПРОМ-Закарпаття»» та обрано Голову відокремленого підрозділу, яким став Фединець Михайло Ілліч.
Планується також, що невдовзі, згідно з Концепцією регіонального розвитку Асоціації, будуть відкриті регіональні підрозділи Асоціації в інших областях України.
Офіс «УКРСАДПРОМ-Закарпаття» завжди буде відчинений для членів Асоціації та знаходитиметься за адресою: м. Ужгород, пл. Кирила і Мефодія, 1 , каб.54.