Розподіл коштів за програмою державної підтримки садівництва

1070

Гарні новини в підсумках 2019 року!
26 грудня набув чинності наказ 814, щодо розподілу коштів за програмою державної підтримки садівництва, а також паспорт бюджетної програми.
Враховуючи, що більшість галузевих програм державної підтримки вже, на жаль, не працюють, то реалізація програми з підтримки садівництва – це, друзі, наша спільна перемога і гордість!
Варто відмітити продуктивність та прозорість співпраці Міністерства з громадськими організаціями. Це хороший приклад взаємодії держави і громадськості: відкритість, спільні засідання, взаєморозуміння та медійний контроль, саме так мусять працювати державні програми!
Так, цей шлях був не простим та довгим, але це сталось завдяки спільній праці і неабияким зусиллям членів Асоціації “Укрсадпром”, Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України та народних депутатів України.
Варто особливо подякувати Голові наглядової ради Асоціації Козак В.В. та першому Голові Ради Асоціації Гадзу П.І. за вагомий внесок у цю справу, який важко переоцінити!
Також висловлюємо подяку за підтримку Програми розвитку садівництва Міністру розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тимофію Милованову, заступнику Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Тарасу Висоцькому, відділу садівництва Міністерства в особі Володимира Пустовіта, депутатам Верховної Ради України та всім тим, хто щодня працює для розвитку нашої галузі!
Далі тільки вперед до успіху!