Підтримка експортерів від ТПП України

962

Шановні садівники!

До вашої уваги представляємо тематику обговорення онлайн зустрічі АУСП 26 червня: «Презентація інструментів Торгово-промислової палати України для розвитку зовнішньо-економічної діяльності експортерів».

Ця тема має стати надзвичайно цікавою для тих, хто експортує або планує експортувати плодово-ягідну продукцію, адже протягом обговорення Ви неодмінно дізнаєтесь про можливості, механізми реалізації та всі особливості національного експорту.
Запрошені експерти з ТПП України поділяться всією необхідною інформацією, що необхідна для продажу українських товарів за кордон, а також поділяться із садівниками досвідом інших країн.
У відеоконференції також візьмуть участь представники департаменту аграрної політики та департаменту міжнародної співпраці у сфері економіки, торгівлі та сільського господарства Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України.
Про поточний захист насаджень поділяться інформацією представники компаній Сингента Україна, Самміт-Агро, Ерідон та БТУ Центр.

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатися до нашого обговорення!
Коли: 26.06.2020 об 11:00.

Посилання для участі буде надіслано до групи АУСП WhatsAPP у день заходу.
Для особистої реєстрації напишіть, будь ласка, на press@ukrsadprom.org