Онлайн конференція Асоціації “Укрсадпром” 3 липня

1066

В проект Наказу Міністерства економіки Про затвердження нормативів, форм звітності, переліку техніки та обладнання, передбачених для надання фінансової підтримки розвитку садівництва, виноградарства та хмелярства у розділ про перелік техніки та обладнання для проведення технологічних операцій у виноградарстві, садівництві і хмелярстві, вартість яких частково відшкодовується за рахунок коштів держбюджету, були включені пропозиції Асоціації «Укрсадпром» про сучасні безпілотні літальні апарати для внесення ЗЗР та інтернет-метеостанції з датчиками та обладнанням для автоматизації зрошення.

Тобто фермер зможе відшкодувати частину коштів за придбане обладнання для новітніх систем, що допоможуть ефективному веденню технологічних процесів у садівництві та ягідництві.
Вже цієї п’ятниці об 11:00 на онлайн конференції АУСП ви зможете дізнатись деталі з цієї теми. А наші експерти познайомлять Вас із перевагами та особливостями використання сільськогосподарських безпілотних літальних апаратів, а також метеорологічних станцій та систем автоматизації зрошення.

Також, як завжди, будуть розглянуті поточні питання роботи членів асоціації, поговоримо про захист та живлення плодових і ягідних насаджень у період дозрівання врожаю.

Запрошуємо всіх бажаючих приєднатись!

Коли: 03.07.2020 об 11:00.
Посилання для участі буде надіслано до групи АУСП WhatsAPP у день заходу.
Для особистої реєстрації напишіть, будь ласка, на press@ukrsadprom.org