Міжнародна конференція «Технології та інновації: від землі – до готового продукту. Зерняткові»

918

Шановні партнери!

Запрошуємо вас до участі у VII Міжнародній науково-практичній конференції для галузей садівництва і переробки у Вінниці!

Чергова Міжнародна конференція для галузей садівництва і переробки «Технології та інновації: від землі – до готового продукту. Зерняткові» відбудеться 28-29 жовтня 2021 року у Вінниці.

Місце проведення – Готельно-ресторанний КОМПЛЕКС – “ГОСТЕВIЯ”, Вінницька обл., с. Стрижавка.

Організатор – медіагрупа «Технології та Інновації» – видавець галузевих журналів «Садівництво і Виноградарство. ТІ», «Ягідник», «Горішник», «Напої. ТІ», Beer Technologies.

Структура заходу:

28 жовтня – пленарна частина конференції «Технології та інновації: від землі – до готового продукту» – виступи українських та іноземних експертів та практиків, виставка обладнання, техніки й технологій садівництва та виставка-дегустація продукції садівництва, переробки, народна дегустація соків, святковий фуршет.

Також у програмі першого дня – столи переговорів із торговими мережами.

 29 жовтня – бізнестур на провідні садівничі та переробні підприємства України –серед яких – «Фруктона ВН».

Мета конференції залишається незмінною: популяризація та впровадження сучасних технологій вирощування й переробки фруктів і ягід, сприяння відродженню традиційних українських напоїв на основі фруктів, ягід і меду та виробництву продуктів з доданою вартістю.

На учасників чекають актуальні теми, інновації, нові бізнес-рішення, презентації від українських та європейських виробників, експертів та практиків галузі. Захід стане головним майданчиком для обміну ідеями та об’єднання всіх гравців цього ринку!

Традиційно програма конференції включає вагомі частини:

  • Круглий стіл та Обговорення проблем галузі та шляхи їх вирішення
  • Сучасні технології вирощування та успішного садівництва від українських та іноземних експертів та практиків
  • Переробка та зберігання фруктів і ягід: технології та інновації – від українських та іноземних експертів та практиків

В рамках конференції відбудеться Народна Дегустація соків прямого віджиму із фруктів і ягід.

А також в рамках конференції – презентація та дегустація продукції, виготовленої на базі фруктів, ягід і горіхів, у тому числі з додаванням меду: цукерок, сухофруктів, чипсів, заморожених продуктів, джемів, а також напоїв: вин, настоянок і наливок, сидрів, сиропів, міцних напоїв і т.д.

Традиційно під час конференції відбудуться виставка обладнання, техніки і технологій від українських та іноземних компаній.

29 жовтня учасники конференції зможуть взяти участь у бізнестурі на провідні садівничі та переробні підприємства України, серед яких – «Фруктона ВН».  

«Фруктона ВН» – підприємство, що спеціалізується на заморожуванні плодово-ягідної, овочевої продукції на сучасному обладнанні кращих європейських виробників: UNIDEX, PIGO, ZETA, PND. Потужності ліній підприємства: суниця – 4 тонни за годину;  вишня – 2,8-3 тонни за годину; чорниця, бузина, смородина (м’які ягоди) – 3,5 тонни за годину; шипшина, обліпиха – 3–3,5 тонни за годину.

Для господарств, які спеціалізуються на вирощуванні яблук буде цікавою пропозиція компанії щодо прийому на переробку некондиційних плодів, або пошкоджених. Цей процес забезпечує лінія з очистки і нарізання яблук та персиків, продуктивністю 800 кг за годину. Мінімальна партія сировини, яку приймають від господарств – 10 тонн.

Кожен кілограм переробленої продукції відповідає стандартам європейської якості,що підтверджується сертифікатом харчової безпеки HACCP. Продукцію компанії «Фруктона-ВН» можна знайти замороженою в упаковці на полиці супермаркетів як в Україні, так і в європейських роздрібних мережах. Виробництво фруктових наповнювачів для молочної продукції дозволило провідним виробникам йогуртів отримати нові екзотичні смаки з використанням: аґрусу, ревеню, дині, злаків. Удосконалення і поглиблення процесів переробки з урахуванням жорстких європейських стандартів якості дозволяє компанії «Фруктона ВН» впевнено рухатись вперед.

До участі запрошуються підприємства, компанії та фермерські господарства, які спеціалізуються на садівництві та ягідництві та переробці продукції садів і ягідників, постачальники техніки з обробітку ґрунту, з догляду за садами і ягідниками, зі збирання врожаїв та їх зберігання, заморожування, сушки й пакування продукції, технологій її переробки, а також представники торговельних мереж і компанії-експортери.

Нагадаємо, V Міжнародна науково-практична конференція «Технології та інновації: від землі – до готового продукту» зібрала у Львові більше 250 учасників зі всієї України, а також з Італії, Польщі тощо.

Ставте нагадування у календарі і вже реєструйтеся на конференцію! Підготовку до масштабного заходу в галузі садівництва, що диктує тенденції та народжує нові ідеї, вже розпочато!

Генеральний партнер по ЗЗР – компанія BAYER.
Головний Галузевий партнер – Асоціація «Укрсадпром».
Генеральний Юридичний партнер – Патентно-правова фірма «Пахаренко і партнери».
Ексклюзивний партнер – компанія «ПрофПолив».
Партнер бізнестуру –«Фруктона ВН»

Реєстрація вже розпочалася!

Умови участі в конференції:

В якості учасника

Для виробників сільгосппродукції – вартість участі 2500 грн (ціна включає оплату участі у всіх заходах протягом 2 днів, включно з бізнес-туром); вартість участі (1 день без бізнес туру) – 1500 грн.

Для не виробників сільгосппродукції – вартість участі – 4000 грн (ціна включає оплату участі протягом 2 днів, включно з бізнес-туром); вартість участі (1 день без бізнес туру) – 3000 грн.

(У ціну входить кава-брейк, обіди, фуршет; обслуговування під час заходу; участь в дегустації напоїв і продуктів, презентації та дегустації фруктів і ягід; пакет учасника конференції з інформаційними матеріалами; детальний пост-звіт про захід і презентації спікерів конференції, надіслані електронною поштою).

Конференція пройде з дотриманням усіх санітарних норм і правил. Усі учасники будуть забезпечені достатньою кількістю масок і санітайзерів. Виставка-презентація обладнання, технологій і матеріалів буде проводитися з дотриманням дистанції між стендами. Конференц-зали будуть провітрюватися. У приміщеннях працює сучасна потужна система кондиціювання. Учасникам заходу радимо зберігати соціальну дистанцію, утриматися від обіймів і рукостискань. Компаніям, які презентуватимуть продукцію на стендах, пропонуємо встановити захисні екрани.

Увага: для передплатників журналів «Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації», «Напої. Технології та Інновації», «Ягідник» і «Горішник» – пільгові умови участі в конференції (знижка 10%).

Учасникам конференцій медіагрупи «Технології та Інновації» 2021 року – 10%
Членам Асоціації УКРСАДПРОМ
і Корпорації «Вінницясадвинпром» – знижка 10%!

Акція! Рання реєстрація до 30.09 знижкою! Для виробників сільгосппродукції – вартість участі 2200 грн (ціна включає оплату участі у всіх заходах протягом 2 днів, включно з бізнес-туром) Для не виробників сільгосппродукції Конференц-день + бізнес-тур – 3000 грн (ціна включає оплату участі у всіх заходах протягом 2 днів, включно з бізнес-туром)

+ БОНУС! Для учасника конференції – можливість придбати Передплату 2021 рік на зниженою ціною: «Садівництво і Виноградарство& Горішник», «Садівництво і Виноградарство& Напої. Технології Інновації» (5 разів на рік) за 400 ГРН!!!! (повна ціна 550 грн); «Ягідник» (5 разів на рік) за 400 ГРН!!!! (повна ціна 650 грн) *Акції не сумуються.

(У ціну входить кава-брейк, обіди, фуршет; обслуговування під час заходу; участь в дегустації напоїв і продуктів, презентації та дегустації фруктів і ягід; пакет учасника конференції з інформаційними матеріалами; детальний пост-звіт про захід і презентації спікерів конференції, надіслані електронною поштою).

Медіа-партнери конференції: «Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації», «Ягідник», «Горішник», «Напої. Технології та Інновації» www.techdrinks.info, www.jagodnik.info, techhorticulture.com

 

Координатор проєкту: Анна Панкратенкова, тел.: +38 097 759 25 83, reklama.nti@gmail.com

Для реєстрації учасників і партнерів звертайтеся:

Ірина Калюжна, тел: +3096 45 87 682

Лариса Товкач, тел..: +38 097 96 89 516

Альона Данчук, тел.: +38 097 65 43 126

Директор проєкту: Надія Ящук, співзасновник медіа-групи «Технології та Інновації», тел. +38 (068) 568-58-22, rnadia@ukr.net

Автор ідеї – Катерина Конєва, головний редактор/ співзасновник медіа-групи «Технології та Інновації», тел..: +38 067 238 18 51 kateryna.koneva@gmail.com

Місце проведення – Готельно-ресторанний КОМПЛЕКС – “ГОСТЕВIЯ”, Вінницька обл., с. Стрижавка. Телефон для бронювання номерів (номерів не багато, тому поспішайте): Весь заброньовано під нас, при бронюванні казати “На садівничу конференцію”: тел. 096 507 1022

Готелі поряд: Готель “Казка”, тел. +38(096)6960402
Готель “Дубовий Гай”, тел. +38(066)0960242