Міжнародна конференція для галузей садівництва, горіхівництва і переробки «Технології та інновації: від землі – до готового продукту»

1050

22-23 жовтня 2020 року у Львові в готелі «Варшава» відбудеться чергова Міжнародна конференція для галузей садівництва, горіхівництва і переробки «Технології та інновації: від землі – до готового продукту»!

Організатор – медіа-група «Технології та Інновації» – видавець галузевих журналів «Садівництво і Виноградарство. ТІ», «Ягідник», «Горішник», «Напої. ТІ», Beer Technologies.

Структура заходу:

22 жовтня – пленарна частина конференції «Технології та інновації: від землі – до готового продукту» та Горіховий форум, виставка обладнання, техніки і технологій, презентація та дегустація продукції переробки, сучасних сортів горіхів, народна дегустація соків, святковий фуршет із нагородженням переможців Народної дегустації

23 жовтня – бізнес тур на провідні садівничі та переробні підприємства Львівщини ФГ “ГРІН ГАРДЕН” та GP-Group.

Мета конференції залишається незмінною: популяризація та впровадження сучасних технологій вирощування й переробки фруктів, ягід і горіхів, сприяння відродженню традиційних українських напоїв на основі фруктів, ягід і меду та виробництву продуктів з доданою вартістю.

На учасників чекають актуальні теми, інновації, нові бізнес-рішення, презентації від українських та європейських виробників, експертів та практиків галузі. Захід стане головним майданчиком для обміну ідеями та об’єднання всіх гравців цього ринку!

Традиційно програма конференції включає вагомі частини:

  • Обговорення проблем галузі та шляхи їх вирішення
  • Сучасні технології вирощування та успішного садівництва
  • Круглий стіл “Напої на базі продукції садів, ягідників: реальний бізнес і
    перспективи його розвитку»
  • Переробка та зберігання фруктів і ягід: технології та інновації.
  • Горіховий форум, в рамках конференції

В рамках конференції відбудеться Народна Дегустація соків прямого віджиму із фруктів і ягід, із врученням медалей і дипломів переможцям. Підведення підсумків Народної Дегустації і вручення нагород відбудеться по завершенню конференц-дня, на святковому фуршеті.

А також в рамках конференції – презентація та дегустація продукції, виготовленої на базі фруктів, ягід і горіхів, у тому числі з додаванням меду: цукерок, сухофруктів, чипсів, заморожених продуктів, джемів, а також напоїв: вин, настоянок і наливок, сидрів, сиропів, міцних напоїв і т.д.

Традиційно під час конференції відбудуться виставка обладнання, техніки і технологій від українських та іноземних компаній.

23 жовтня учасники конференції зможуть взяти участь у бізнес-турі на кращі садівниче і переробне підприємства Львівської області – ФГ “ГРІН ГАРДЕН” та GP-Group.

До участі запрошуються підприємства, компанії та фермерські господарства, які спеціалізуються на садівництві, ягідництві та горіхівництві та переробці продукції садів і ягідників, постачальники техніки з обробітку ґрунту, з догляду за садами і ягідниками, зі збирання врожаїв та їх зберігання, заморожування, сушки й пакування продукції, технологій її переробки, а також представники торговельних мереж і компанії-експортери.

Нагадаємо, IV Міжнародна конференція «Технології та інновації: від землі – до готового продукту» зібрала в Черкасах більше 250 учасників зі всієї України, а також з Італії, Німеччини, Польщі, Голландії, Білорусі, Грузії та ін.

Робіть позначки у записниках і вже реєструйтеся на конференцію! Підготовку до масштабного заходу в галузі садівництва, що диктує тенденції та народжує нові ідеї, вже розпочато!

Реєстрація вже розпочалася!

Дізнайтесь деталі на сайті конференції

Або за телефоном: +38 096 49 16 692
Та поспішісь зареструватись – для членів Асоціації «Укрсадпром» діє знижка – 10%