Кооперація запорука успіху – досвід ТОВ «Агрофірма «Весна-2011»»

5460

30 вересня 2017 року ТОВ «Агрофірма «Весна-2011»» провела традиційний корпоративний захід, присвячений підведенню підсумків сезону та визначенню планів розвитку, а також спрямованого на підвищення рівня корпоративної згуртованості. Основний девіз таких заходів: «Разом працюємо – разом відпочиваємо».

На заході були присутні: власники підприємств – членів кооперативу, працівники ТОВ «Агрофірма «Весна-2011»», члени кооперативу та партнери з родинами.

Виступаючи з привітальним словом, директор ТОВ «Агрофірма «Весна-2011» Олександр Ткачук зазначив, що за рік кооперативу вдалося досягти кілька значних результатів: збільшення площі насаджень, а також кількості членів кооперативу.

«Крім того, ми брали активну участь у профільних заходах, серед яких особливе місце займає міжнародна галузева виставка у Гонконзі Asia Fruit Logistica 2017. Основна мета участі в таких заходах – розвиток та пошук нових можливостей, партнерів, клієнтів, інвесторів тощо для нашої групи. Також ми мали честь приймати високоповажних гостей – делегацію посла США в Україні та радника з питань сільського господарства Посольства Королівства Нідерландів в Україні», – зауважив керівник кооперативу.

Також важливим напрямком діяльності кооперативу є розвиток нового напрямку – розсадництва. ТОВ «Українська ягідна гільдія», член ягідного кооперативу до кінця поточного року проведе запуск першої черги розадника.

«Ми продовжимо реалізовувати інфраструктурні та виробничі проекти, зокрема, в планах будівництво комплексу для зберігання, сортування, пакування та реалізації свіжої готової продукції, а також її переробки. Крім того, будемо й надалі брати активно участь у роботі виставкових заходів і різноманітних галузевих конференцій, а також плануємо залучати до нашого кооперативу нових членів. І, звичайно, ми продовжимо тісно співпрацювати з Асоціацією «УКРСАДПРОМ»», – зазначив О.Ткачук наприкінці вітального слова.