Конференція «Ягідництво і переробка: технології та інновації»

1142

Шановні колеги! Запрошуємо взяти участь у Четвертій Міжнародній науково-практичній конференції для представників ягідної та переробної галузей «Ягідництво і переробка: технології та інновації», яка відбудеться
10-11 грудня 2020 року у м.Львів, готельно-ресторанний комплекс «Варшава».
Асоціація «Укрсадпром» виступить галузевим партнером, а одне з провідних господарств-членів АУСП “Долина – Агро” виступить Головним Діловим партнером проведення конференції. ТзОВ «Долина Агро» є одним з найперших господарств нашої асоціації, а його директор Дитинко В.О. вже кілька років входить до складу наглядової ради АУСП.

Успішний бізнес – коштує дорого, а знання як його зробити таким – безцінні! Для тих, хто прагне створити та розвивати власний, успішний та прибутковий ягідний бізнес, журнал «Ягідник» (Україна) організовує IV дводенну конференцію «Ягідництво і переробка: технології та інновації: – 2020», адресовану представникам ягідної та переробної галузей. Місцем проведення Міжнародної науково-практичної конференції обрана Західна Україна – регіон, де успішно розвиваються і ягідництво, і переробка ягід.
Міжнародна конференція «Ягідництво і переробка: технології та інновації» – вже традиційний захід медіа-проєкту «Технології та Інновації», що з року в рік збирає рекордну кількість відвідувачів.Торішня конференція, що відбулася у Рівному, зібрала понад 300 гостей:експертів ринку, трейдерів, експортерів з 10 країн, представників 50 компаній-виробників. На конференцію завітали вітчизняні фермери зі всієї України – від Заходу до Сходу, іноземні спеціалісти з Польщі, Італії, Франції, Нідерландів, Чехії, Молдови, Білорусі та інших країн. Ознайомитися з інформацією та фотоматеріалами конференції 2019 – можна за посиланням.
Програма наступної конференції стане ще більш цікавою та охопить весь ланцюжок процесів: від підготовки ягідного поля – до позиціонування свіжої чи переробленої продукції на міжнародних ринках. Конференція складатиметься з теоретичної частини, що включить виступи експертів ягідного ринку, керівників/власників успішних ягідних ферм, фруктових розсадників, переробних підприємств – виробників продукції з ягід і на базі ягід, науковців, представників державних структур, провідних європейських компаній – виробників техніки, устаткування, засобів захисту та догляду за рослинами.
В рамках конференції планується масштабна виставка європейських і українських компаній, які презентуватимуть найсучасніші технології догляду за ягідником і переробки ягідної продукції.
Традиційно організатор конференції – видавничо – інформаційний проект «Технології та Інновації» проводить виставку – презентацію напоїв на базі ягід, фруктів та меду, а також, продуктів харчування, виготовлених із застосуванням ягід.
Якщо говорити про свіжий ринок, то сьогодні стрімке зростання демонструє лохина високоросла, збільшуються площіна саджень та збільшуються продажі в Україні і світі. Саме тому, найбільша тематична частина конференції буде присвячена лохині високорослій.
В ході заходу буде йти мова і про особливості вирощування, продажів і переробки інших популярних культур – суниці садової, малини і чорної смородини, ожини, а також нішевих культур, як жимолость, порічки, аронія, обліпиха і т.д., які поступово набувають популярності.
Окремий тематичний блок буде присвячений темам зберігання, – насамперед, технологій сучасної заморозки ягід, і переробки ягідної продукції. Саме переробка дозволяє створити додану вартість, а значить, нові робочі місця і успішний бізнес для ягідників.
На другий день конференції заплановано бізнес-тур на провідні ягідні підприємства західного регіону. В маршрут включено підприємство “АгроБузьк”, с.Дидятичі, Мостиський р-н та, ТзОВ «Агрохолдинг «Грін Плант», де на високому технологічному рівні займаються вирощуванням і заморожуванням власної ягоди та надають послуги із заморожування та підготовки до продажу плодово-ягідної продукції для інших аграріїв.
Наприкінці конференц-дня відбудеться урочистий фуршет та розважальна программа за участі фольклорного колективу. Дрес-код: вишиванки.
Головна мета конференції – надати українським фермерам ключі до створення максимально повної моделі успішного бізнесу на ягодах, а саме: вирощування і реалізація фреш-продукції, вирощування ягід і їх заморозка з наступним продажем, вирощування і переробка ягідної продукції на сухофрукти, джеми, соки, нектари, лікери, вина, наливки, медові напої і т.д. Завдання, яке ставлять перед собою організатори медіа-група «Технології та Інновації» – розвиток і популяризація сучасних технологій вирощування та переробки ягід, сприяння продажу та експорту української ягоди.
Учасники конференції: власники, керівники і головні агрономи ягідних та садівничих господарств, керівники і головні спеціалісти комплексів із заморозки продукції та переробних підприємств, виробники соків, вин, міцних напоїв на базі ягід, початківці-фермери і всі ті, хто планує успішний бізнес, пов’язаний з ягідництвом.
Реєстрація на конференцію вже розпочалася! Запрошуємо до участі представників господарств та підприємств!
• Галузевий партнер – Асоціація «Укрсадпром»
• Галузевий партнер – Асоціація “ЯгідництвоУкраїни”
• Головний Діловий партнер – “Долина- Агро”
• Генеральний партнер по ЗЗР -компанія Bayer
• ЕксклюзивнийТехнологічний партнер – компанія “Профполив”
• Генеральний Юридичний партнер – компанія “Пахаренко і партнери”
• Генеральний Інформаційний партнер – ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА
• Головний Інформаційний галузевий партнер – журнал “Ягідник”
• Медіа-партнери – “Садівництво і Виноградарство. Технології та Інновації”, Profihort, InfoShuvar, ТРК «Ритм».
Конференція пройде з дотриманням усіх санітарних норм і правил. Усі учасники будуть забезпечені достатньою кількістю масок і санітайзерів. Виставка-презентація обладнання, технологій і матеріалів буде проводитися з дотриманням дистанції між стендами. Конференц-зали будуть провітрюватися. У приміщеннях працює сучасна потужна система кондиціювання. Учасникам заходу радимо зберігати соціальну дистанцію, утриматися від обіймів і рукостискань. Компаніям, які презентуватимуть продукцію на стендах, пропонуємо встановити захисні екрани.

Умови участі в конференції дізнайтесь на сайті конференції.