2-й щорічний Український Форум Агробізнесу

1437

Компанія Strategy Council рада підтвердити, що 2-й щорічний Український Форум Агробізнесу запланований на 28 листопада в Hilton Kyiv. Генеральний Партнер – Креді Агріколь Банк.

Наша команда вже 10 років організовує щорічні конференції, обслуговуючи українську агробізнес-спільноту та її міжнародних партнерів. На конкурентному ринку наші заходи посіли особливе місце і створили потужну базу завдяки різноманітності і міжнародному характеру учасників, а також відкритому і конструктивному діалогу, який вони заохочують.

Наш флагманський Щорічний форум агробізнесу в Києві щоосені міцно зарекомендував себе як ключова дата в українському календарі агробізнесу, маючи таких впливових партнерів, як Українська аграрна конфедерація, Credit Agricole, Аграрний комітет Ради, IFC, Юридична фірма Evris, ЄБРР, Американсько-Українська ділова рада й Українська зернова асоціація. Ефективний і продуктивний 1-денний формат дозволяє охопити широкий спектр тем, включаючи фінансування та інвестиції, інновації і agtech, нові експортні ринки, корпоративні стратегії агрохолдингів, логістику та інфраструктуру.

 В програмі заходу:

  • Сесія 1: Діалог уряду і промисловості – як зміцнити позиції України в якості провідного світового експортера
  • Сесія 2: В центрі уваги – інвестиційні та фінансові інструменти: які інструменти доступні і де вони найбільш необхідні
  • Сесія 3: Практичні приклади інновацій і впровадження новітніх технологій провідними агропромисловими групами
  • Круглий стіл – Виявлення нових можливостей для українських виробників та експортерів

Для членів Асоціації “Укрсадпром” передбачена знижка 15% 

Про Strategy Council: Ми культивуємо знання й розбудовуємо зв’язки між бізнес-співтовариствами, головним чином, у європейських країнах з ринковою економікою, що формується. Ми створюємо щорічні, найкращі в галузі конференції, що створюють неупереджену платформу, навколо якої діють і розвиваються співтовариства.

Контакти для реєстрації та акредитації ЗМІ:

Стівен Батлер

stephen.butler@strategy-council.com

+ 44 20 8979 6978

Ольга Стефанцова

olga.stefantsova@strategy-council.com

+38 068 259 79 26

Посилання на сайт – http://strategy-council.com/uk/events/drugij-soricnij-ukrainskij-forum-agrobiznesu/