Запоріжжя, 9 лютого 2022 року: Створено відокремлений підрозділ асоціації «Укрсадпром — Запоріжжя»

542
9 лютого 2022 року в Запоріжжі, у рамках виставки «АгроТехСервіс — 2022» відбулося засідання господарств-членів асоціації «Укрсадпром», що діють на території Запорізької області.

У засіданні також узяли участь голова асоціації «Укрсадпром» Олександр Матвієць, члени наглядової ради асоціації «Укрсадпром» — Михайло Фединець (ФГ «Надія сад»), Анна Домбровська (ФГ «Фруктовий сад АТ»), члени асоціації «Укрсадпром» — Іван Ярмолюк (ФГ «Відродження»), Віктор Лещенко (СФГ Лещенко В. М), Сергій Ольшанський (TM FAMBERRY), Володимир Корнієнко (ТОВ «ССК-Інжиніринг») та Ольга Заставська (ТОВ «Аврора»).

Під час засідання було прийняте рішення створити відокремлений підрозділ асоціації «Укрсадпром» під назвою «Укрсадпром — Запоріжжя». Новостворений регіональний осередок діятиме відповідно до «Положення про відокремлений підрозділ асоціації “Укрсадпром”». Під час засідання було обрано голову відокремленого підрозділу «Укрсадпром — Запоріжжя». Нею стала Ольга Заставська, представниця садівничого господарство ТОВ «Аврора», яке розташоване в Оріхівському районі Запорізької області та спеціалізується на садівництві. Також під час засідання до членів асоціації «Укрсадпром» було прийнято ТОВ «Агрофірма Ольвія», що працює на території Приазовського району Запорізької області та окрім іншого (вирощування зернових і технічних культур, насінництва тощо) спеціалізується також і на товарному садівництві. Очільником ТОВ «Агрофірма Ольвія» є Анатолій Тиховод.

Олександр Матвієць вручає свідоцтво про членство в асоціації «Укрсадпром» Віктору Лещенко (СФГ Лещенко В. М), 9 лютого 2022 року, м. Запоріжжя

На засіданні також були вручені свідоцтва членам асоціації Сергію Ольшанському (TM FAMBERRY), Володимиру Корнієнку (ТОВ «ССК-Інжиніринг») та Віктор Лещенко (СФГ Лещенко В. М).