Відеоконференція «Особливості захисту плодово-ягідних насаджень в умовах сьогодення»

1005

22 травня відбулась перша відеоконференція садівників Асоціації «Укрсадпром».

Розпочав зустріч вступним словом Голова АУСП, Олександр Матвієць, а слідом за цим почалось обговорення на тему: «Особливості захисту плодово-ягідних насаджень в умовах сьогодення».

Всього в зустрічі взяли участь близько 20 садівників з різних областей. Учасники поділились інформацією про стан насаджень в умовах нинішніх заморозків та інших негативних явищ, задавали питання колегам та ділились власним досвідом.

Петро Іванович Гадз, керівник одного з найбільших в Україні садівничих господарств, розповів про особливості проведення технологічних робіт, завдяки яким фахівцям ФГ «Гадз» вдалося максимально захистити сад і понести мінімальні втрати майбутнього врожаю.
А Олександр Матвієць разом з Василем Швецем змогли в цьому переконатися, побачивши на власні очі результати виконаної роботи в садах господарства.

Особлива подяка спікерам Володимиру Осадчому, технічному експерту з питань садівництва компанії «Ерідон», а також
Василю Швецю, менеджеру компанії Самміт Агро Юкрейн, які докладно поділилися інформацією про нинішні виклики у догляді за насадженнями та ефективні методи захисту рослин, підживлення та ін.
Також висловлюємо подяку компанії Самміт Агро Юкрейн за консультаційну підтримку та експертний супровід.

http://www.summit-agro.com.ua/protection

Запрошуємо членів Асоціації взяти участь у майбутніх зустрічах.
Надсилайте свої пропозиції, запитання, варіанти тем для обговорення на press@ukrsadprom.org