Вебінар “Практичний досвід запилення садів з використанням медоносних бджіл”

1125

Не могли відірватися від нашого минулого вебінару про запилення сільськогосподарських культур у Словаччині та Європі? Приходьте послухати наступного спікера!🌸🐝🌸

Тема: “Практичний досвід запилення садів з використанням медоносних бджіл”

⏰ Коли: 6 травня, 19:00 – 20:00

👨‍💼 Спікер: Денис Солдатов, генеральний директор ТОВ «Пчелопродукт», віце-презедент ГС «Спілка пасічників України», голова ГО «Спілка пасічників Харківської області» (м. Харків, Україна).

💁‍♀️ Модератор: Леонора Адамчук, к. с.-г. н., доцент Національного університету біоресурсів і природокористування України (м. Київ, Україна).

Вартість: БЕЗКОШТОВНО

Організатори вебінару: Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку», Фундація жінок пасічниць та Кафедра стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції НУБІП / NULES.

Якщо ви ще не брали участі у наших вебінарах або вже зараз маєте запитання до спікерів, заповнюйте анкету за посиланням: https://forms.gle/5F9tzdKwh4tnPSDa6 ✍️.

Тим, хто вже брав участь у наших вебінарах, заповнювати форму необхідно тільки у випадку, якщо у вас є запитання до спікерів, які ви хотіли б задати завчасно. Для запитань під час трансляції працюватиме чат.

❗️ВАЖЛИВО! Посилання на трансляцію буде розіслане всім зареєстрованим учасникам вебінарів Проекту напередодні заходу.

USAID Ukraine – USAID Україна #ARDSwebinars Бачити менше