Привітання з Днем працівника сільського господарства

7958

Шановні садівники!

Асоціація «УКРСАДПРОМ» щиро вітає Вас із професійним святом – Днем працівника сільського господарства!

Велика вдячність вам за вашу невтомну, наполегливу та сумлінну працю, щедрість душі й теплоту сердець! Зичимо міцного здоров’я, миру й злагоди в родинах, нових вагомих трудових здобутків в ім’я процвітання рідної України, добробуту та благополуччя! Хай обходять стороною вас природні стихії!

У розвитку галузі важливу роль відіграє державна політика в АПК, над формуванням та втіленням якої працює Міністерство аграрної політики та продовольства України. Цього року напереродні професійного свята аграріїв профільне міністерство відзначає 100-річний ювілей. З нагоди цієї події ми щиро вітаємо керівництво та колектив МінАПП! Зичимо вам і вашим сім’ям міцного здоров’я, щастя і благополуччя, наснаги на втілення сміливих та вольових реформ для розвитку галузі!

Сподіваємося, що нове століття діяльності МінАПП відзначиться посиленням співпраці між профільним міністерством і садівниками, результатом якого стане активний розвиток галузі. Зокрема, символічним кроком на цьому шляху може стати впровадження вже з наступного року наприкінці жовтня професійного свята – Дня садівника, ініціатором якого виступила Асоціація «УКРСАДПРОМ».