Дата: 25 жовтня 2017 року
Місце: Міжнародний виставковий центр (м. Київ, Броварський проспект, 15)

25 жовтня 2017 року в рамках Міжнародної виставки World Food Ukraine відбудеться Форум Fruits&Berries Plate, організатором якого виступає Асоціація «УКРСАДПРОМ».

Місце проведення: МВЦ (м. Київ, Броварський пр-т, 15).

Природно-кліматичні особливості України створюють найсприятливіші умови для розвитку агропромислового комплексу, зокрема, садівництва та ягідництва. А застосування сучасних технологій дозволить максимально ефективно використовувати сільськогосподарські землі та отримувати стабільні врожаї високої якості.

Однак сьогодні в Україні склалася протилежна ситуація – садівництво перебуває в глибокій кризі, а населення країни не споживає навіть мінімальну норму фруктів і ягід. У цьому році ситуація зі споживанням фруктів і ягід загострюється через майже дворазове зниження врожаю цієї продукції. Особливо відчувають дефіцит фруктів і ягід їх переробники.

Форум Fruits&Berries Plate покликаний знайти оптимальні шляхи вирішення означених проблем, зокрема, надати садівникам ефективні та доступні інструменти захисту врожаю та нівелювання ризиків впливу несприятливих погодних умов, а також акцентувати увагу на дотриманні показників безпечності фруктів та ягід у промислових садах шляхом застосування сучасних агротехнологій.

Форум має стати ефективним майданчиком для налагодження ділових контактів між виробниками фруктів і ягід з їх переробниками, спільного пошуку оптимальних рішень для ефективної співпраці.

Крім того, в рамках Форуму Fruits&Berries Plate пройде I Національний дегустаційний конкурс соків прямого віджиму.

Участь у роботі Форуму є безкоштовною за умови попередньої реєстрації.

З питань участі звертайтеся за телефоном +38 (044) 232 22 68 або за адресою info@ukrsadprom.org

Організатор

02-bez-kruga

Організаційний партнер - Дмитро Котеленець

Kotelenets

Партнери

+UKRAVIT
Banner_BGI_324x240

Генеральний медіа-партнер

ukraine_interfax

Головний галузевий медіа-партнер

+NTI
yagodnik

Як проіхати