20 Міжнародна виставка WorldFood Ukraine 2017

3703

З 25 по 27 жовтня в Міжнародному виставковому центрі міста Києва відбудеться єдина в Україні, сегментована, 20 Ювілейна Міжнародна виставка WorldFood Ukraine 2017.  Це головна подія галузі харчової промисловості, рітейлу, ресторанного бізнесу для просування харчових продуктів, напоїв і послуг національних і міжнародних постачальників.

 

Вже два десятиліття, майданчик WorldFood Ukraine обирають провідні виробники, видатні дистриб’ютори, імпортери та експортери ринку, передові представники мережевого рітейлу, оптової й роздрібної торгівлі, а також ключові гравці ресторанного бізнесу України та інших країн. Участь у виставці це краща можливість заявити ринку про себе, презентувати свій продукт цільовій аудиторії, сформувати нові бізнес зв’язки, залучити інвестиції та укласти вигідні контракти. Саме тому виставка закріпила за собою репутацію незмінного місця зустрічі професіоналів ринку харчових продуктів і напоїв.

 

Для участі у WorldFood Ukraine 2017 зареєструвались понад 180 компаній з України, Бельгії, Італії, Іспанії, Китаю, Індії, Литви, Білорусі, Польщі, Румунії, Нідерландів, Південної Кореї, Туреччини, Єгипту та Шрі-Ланки. Виставку відвідають від 7 до 10 тисяч представників індустрії з більш ніж 20 країн світу.

WorldFood Ukraine – завжди вражає та надає нові можливості для розвитку бізнесу!

Приємною новиною цього року стала можливість скористатися спеціальним сервісом «Go to WorldFood Ukraine», який створений для пошуку попутників на виставку з метою полегшити логістичні витрати учасників і відвідувачів.

Для зручності експонентів та відвідувачів експозиція сегментована по новинках і PrivateLabel, салонах і товарних категоріях: продукти харчування, напої, обладнання та упакування, послуги для бізнесу.

Компанії-учасники Алеї Новинок: АСС, Екона, А.В.М. Карпати, Mr.Garlyk, Бест Вей Фудс, Наш Продукт, Комбінат баранкових виробів, Міжнародні Інтелектуальні Технології, Віяна-Л, Будинок Сонця, Юнімед, Ризький хліб, Продукт Престиж К, Аряка та інші – представлять соуси, сировину для приготування суші, яблука, напої, спеції, шоколад, томатні пасти, сушки, чай, солодощі, хлібобулочні вироби, молочні продукти та багато іншого.

Продукцію для лінійки PrivateLabel мереж (бакалія, продукти для суші, м’ясо, напої, фрукти, снеки) представлять компанії: Зокрома, А.В.М. Карпати, Агропродінвест, економ, Яблогрупп Закарпаття, Попкорн компані, Арго ЛТД, АПК Юпітер, Бест Вей Фудс, Майстер Боб, Спіруліна, Sunfill, Адамант, Злата, Джерела Карпат, Зокрема, Іберія, Продлогістика, Бровареничкі, Натур Бутік, ТД Цезар, Аряка, Борзна та інші.

В рамках виставки WorldFood Ukraine 2017 організатори спільно з партнерами підготували для байєрів мережевого/немережевого рітейлу, представників ресторанного бізнесу, технологів виробничих компаній, стартаперів та інших фахівців ринку ряд заходів:

  • CHEFS AWARDS 2017 – змагання кращих шеф-кухарів топових ресторанів України. Партнери: Клуб Шеф Кухарів України, Кулінарна Школа Італії IFSE Culinary Institute, оптовий ринок «Столичний».
  • Крафтова платформа – спеціалізований майданчик, на якому виробники крафтової, органічної фермерської продукції представлять: фіто чай, каву, гриби, солодощі, соуси, напівфабрикати, мед, джеми та інші продукти. Партнер – гастро-платформа PostEat.
  • Рітейл-Центр WorldFood Ukraine – майданчик для зустрічей експонентів виставки: виробників і постачальників продуктів харчування та напоїв з представниками мережевого продуктового рітейлу, ресторанного бізнесу.
  • BreadFestival, Форум «Всім хлібів» – презентації, бізнес-кейси і майстер-класи від провідних пекарів, кондитерів та технологів. Партнери – Rational, Всім Хлібів.
  • Fruit & Berries Plate – форум і презентація товарів для садівників, виробників плодово-ягідної продукції, постачальників розсади та саджанців, матеріалів, обладнання та інших послуг галузі. В рамках заходу пройде Національний конкурс і дегустація соків прямого віджиму Партнер – Укрсадпром.
  • FMCG & RETAIL HUB – форум для топ-менеджерів найбільших роздрібних компаній, міжнародних та українських виробників товарів повсякденного попиту. Партнер – Hub One.
  • Конференція «Упаковка бізнесу від А до Я. Як створити бренд, який випереджає конкурентів?». Партнер – Oscar design.
  • Ділова і харчова культура Скандинавії – презентація та майстер-класи про-скандинавських компаній. Партнер – Українсько-Норвезький міст.

* В програмі можливі доповнення.

Також в рамках виставки пройде офіційна церемонія нагородження переможців Дегустаційного конкурсу WorldFood Ukraine 2017.

 

Представники мережевого рітейлу, ресторанного бізнесу України та інших країн зможуть скористатися добре зарекомендованими  послугами Рітейл центру, який надає платформу для ділових переговорів з експонентами виставки.

Для представників немережевого рітейлу передбачена Байєрська програма, яка дозволяє заздалегідь призначити зустрічі між ключовими клієнтами та експонентами виставки.

Також для відвідувачів виставки буде працювати Біржа праці – спеціальний сервіс, який спрямований на розширення можливостей кар’єрного зростання і пошуку цінних кадрів на ринку харчової промисловості. У цій категорії будуть представлені всі відкриті вакансії провідних вітчизняних і закороднонних компаній, а також надана можливість для співбесід.

Організатор міжнародної виставки WorldFood Ukraine – провідний виставковий оператор України ДП “Прем’єр Експо” (ITE GroupPlc / Великобританія).

Попередній список учасників виставки WorldFood Ukraine 2017 за посиланням http://worldfood.com.ua/listofexhibitorsru

Детальна інформація на офіційному сайті виставки.

Ласкаво просимо 25-27 жовтня!

______________________________________________________________________

Безкоштовне відвідування виставки можливо при використанні промо-коду – Q7T18

http://worldfood.com.ua/registration#personal